Friss topikok

Ismét FaceBook pánik várható - a decemberi megszűnés híre már futótűzként terjed hazánkban

2013.11.16. 16:03 FeketeBárány

fb-logo.jpgIsmét FaceBook-os pánikolás várható, már terjeng a hír az üzenőfalakon.

A Hírszabadság internetes portál (avagy nevezzük inkább blognak) állítása szerint ugyanis:

Decembertől nem lesz Facebook az országunkban.
Külföldi források szerint Mark Zuckerberg nem akar Magyarországon Facebookot üzemeltetni, oka ennek, hogy a Facebook Co vezetője és alapítója nem akar kiszolgálni ennyi felhasználót mint akik Magyarországon aktivak.

Azok akik jelenleg Facebookon regisztráltak, törlésre kerülnek, és ingyenesen átemelhetik a profiljukat Myspace vagy más közösségi hálózat oldalaira.

Johnatan James nyilatkozata:

"Nem célunk ellenszenvet kelteni, Magyarország csak egyike azon országoknak ahol a Facebook lekapcsolásra kerül, költséges, és nem tudunk ennyi felhasználónak megfelelő szolgáltatást nyújtani, szükségünk van a további szerverekre.
Nagy változás van készülőben, és ennek érdekében meg kell tennünk ezeket a lépéseket."

Az új változtatásokról információk jelenleg nincsenek, azonban a lekapcsolás dátuma előre leközölt. 2013.12.10-től nem lesz elérhető a Facebook.

Még mielőtt tömegesen nekiállnánk - sűrű megosztások közepette - rémülten tervezni FaceBook-mentes jövőképünket, vegyük észre, az információ forrása egy álhír-portál.

2 komment

Címkék: körlevél álhír megszűnik megszűnés körüzenet FaceBook

A bejegyzés trackback címe:

https://szembenazarral.blog.hu/api/trackback/id/tr485636946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2013.11.16. 20:46:21

A '90-es években magam is gondolkodtam egy vicces álhírportál létrehozásán. Ma már semmi értelme nem lenne. A hírcsatornák 90%-a deklaráltan vagy burkoltan ebbe a kategóriába sorolható :)
süti beállítások módosítása